Oferta pracy
Obowiązki:
- Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej
- Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni
- Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP
- Inne – charakterystyczne dla danego stanowiska
Wymagania:
- Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej
- Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku jako kucharz, szef kuchni min. 3 lata
- Umiejętność przygotowania posiłków w różnych stylach
- Zmysł estetyczny, kreatywność
- umiejętność zarzadzania zespołem
- dbałość o czystość w miejscu pracy
- aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.
- Bardzo dobry stan zdrowia
Dane kontaktowe:
Numer telefonu: +48 725272625
Osoba kontaktowa: Paulina
Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie swojego CV za pomocą opcji APLIKUJ na stronie.
Prosimy o dodanie do CV klauzuli ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).